Oral-B iO handleiding (Nederlands - 110 pagina's) (2024)

Bekijk hier gratis de handleiding van de Oral-B iO. Deze handleiding valt onder de categorie tandenborstels en is door 86 mensen gewaardeerd met een gemiddelde van een 8.7. Deze handleiding is beschikbaar in de volgende talen: Nederlands, Engels.Heeft u een vraag over de Oral-B iO of heeft u hulp nodig?Stel hier je vraag

De Oral-B iO is een elektrische tandenborstel die is ontworpen om een effectieve reiniging van de tanden te bieden. Met behulp van de oscillerende en pulserende bewegingstechnologie verwijdert deze tandenborstel effectief tandplak en zorgt hij voor gezonder tandvlees.De Oral-B iO heeft een 3D-reinigingssysteem dat tot wel 100% meer tandplak verwijdert in vergelijking met een gewone handtandenborstel. Dit systeem beweegt de borstelkop zachtjes heen en weer en pulseert tegelijkertijd, waardoor tandplak grondig wordt verwijderd.Deze tandenborstel is uitgerust met een slimme poetsdruksensor die voorkomt dat er te veel druk wordt uitgeoefend op het tandvlees. Hierdoor kan de gebruiker met vertrouwen poetsen zonder zich zorgen te hoeven maken over schade aan het tandvlees.De Oral-B iO heeft een intuïtieve display die verschillende informatie toont, zoals de poetsmodus, de timer en de batterijstatus. Hierdoor kan de gebruiker gemakkelijk zijn poetstechniek optimaliseren en de batterijduur bijhouden.Met betrekking tot de batterijduur biedt de Oral-B iO een lange tijd tussen oplaadbeurten. Hierdoor kan de tandenborstel meerdere dagen worden gebruikt zonder dat deze hoeft te worden opgeladen.Kortom, de Oral-B iO is een geavanceerde elektrische tandenborstel met een effectieve reinigingstechnologie, een slimme poetsdruksensor en een intuïtieve display. Het is een betrouwbare keuze voor het verbeteren van de mondgezondheid.

Algemeen
MerkOral-B
ModeliO | 4210201417927
Producttandenborstel
EAN4210201417927
TaalNederlands, Engels
BestandstypeHandleiding (PDF)
Kenmerken
Aantal opzetborstels inbegrepen4 stuk(s)
Kleur van het productWit
Vervangingsperiode van reinigingsborstel3 maand(en)
toon meer

Het antwoord op uw vraag niet in de handleiding kunnen vinden? Wellicht staat het antwoord op uw vraag hieronder in de meest gestelde vragen over de Oral-B iO.

Hoe vaak moet ik mijn tanden poetsen?

Het beste is om je tanden twee maal per dag, 's ochtends en 's avonds, te poetsen.

Hoe vaak moet ik mijn tandenborstel vervangen?

Je tandenborstel dien je te vervangen als de borstelharen beginnen te rafelen, over het algemeen is dit na ongeveer drie maanden.

Kun je je tanden ook té vaak poetsen?

Ja, je dient je tanden niet vaker dan drie maal per dag te poetsen.

Is elektrisch tandenpoetsen beter dan met de hand?

Ja, elektrisch poetsen is beter omdat tandplak wordt beter verwijderd en je komt makkelijker op moeilijk te bereiken plaatsen.

Hoe kan ik de snelheid van de Oral-B iO tandenborstel regelen?

De Oral-B iO tandenborstel heeft een touchgevoelig interface die het mogelijk maakt om de snelheid te regelen door meer of minder druk uit te oefenen met je vinger op de borstelgreep.

0

Als je te veel druk uitoefent tijdens het poetsen, zal de tandenborstel's Drukcontrole-functie je waarschuwen door middel van een visuele indicatie op de handgreep en de snelheid van de borstelkop verlagen om je tandvlees en tanden te beschermen.

Hoe kan ik het batterijniveau van mijn Oral-B iO-tandenborstel controleren?

De Oral-B iO tandenborstel heeft een ingebouwde batterij-indicator die het batterijniveau op het display van de handgreep weergeeft. U kunt eenvoudig het resterende batterijleven controleren om ervoor te zorgen dat het opgeladen is wanneer dat nodig is.

Wat moet ik doen als de opzetborstel van mijn Oral-B iO niet draait tijdens het poetsen?

Als u merkt dat de borstelkop niet draait, zorg er dan voor dat deze stevig aan de handgreep is bevestigd. Als het probleem aanhoudt, probeer dan de borstelkop te vervangen door een nieuwe, omdat deze versleten kan zijn of niet correct gepositioneerd.

Kan ik mijn Oral-B iO tandenborstel onder stromend water schoonmaken zonder deze te beschadigen?

Ja, de Oral-B iO tandenborstel is ontworpen om waterbestendig te zijn, zodat je hem onder stromend water kunt reinigen zonder schade te veroorzaken. Het is echter essentieel om te voorkomen dat het handvat volledig onder water komt om de levensduur ervan te garanderen.

Hoeveel borstelkoppen worden meegeleverd met de Oral-B iO?

De Oral-B iO wordt geleverd met 4 opzetborstels inbegrepen. Dit is een ruime hoeveelheid vervangende borstels, zodat de gebruiker langdurig voorzien is van optimale mondhygiëne.

Wat is de aanbevolen vervangingsperiode voor de reinigingsborstel van de Oral-B iO?

De aanbevolen vervangingsperiode voor de reinigingsborstel van de Oral-B iO is 3 maanden. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker consequent een hoog niveau van reinigingsprestaties en mondgezondheid behoudt, zoals aanbevolen door tandheelkundige professionals.

Is de handleiding van de Oral-B iO in het Nederlands beschikbaar?

Ja, de handleiding van de Oral-B iO is beschikbaar in het Nederlands.

Staat je vraag er niet tussen? Stel hier je vraag

Oral-B iO handleiding (Nederlands - 110 pagina's) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Leonie Wyman

Last Updated:

Views: 6071

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Leonie Wyman

Birthday: 1993-07-01

Address: Suite 763 6272 Lang Bypass, New Xochitlport, VT 72704-3308

Phone: +22014484519944

Job: Banking Officer

Hobby: Sailing, Gaming, Basketball, Calligraphy, Mycology, Astronomy, Juggling

Introduction: My name is Rev. Leonie Wyman, I am a colorful, tasty, splendid, fair, witty, gorgeous, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.